Miksi aloimme valmistamaan potkureita?

Yrityksemme perustajat ovat aina olleet intohimoisia venemiehiä, eritoten mitä tulee erityyppisten potkureiden valmistukseen ja korjaukseen. Tahtotilana on ollut alusta saakka vaalia perinteitä sekä viedä eteenpäin 60-luvulta asti kerättyä tietoa potkurinvalmistuksesta.

Haluamme luoda potkureita, jotka tunnetaan suomalaisesta laadusta

Tällä hetkellä lähes kaikki suuret potkurivalmistajat tulevat Aasiasta ja Pohjois-Amerikasta. Pohjoismaiselle asiakkaalle tämä tarkoittaa useiden viikkojen odottelua ennen kuin tilattu potkuri saapuu perille. Mielestämme asian ei tarvitse olla näin. Keskeisen sijaintimme ansiosta pystymme toimittamaan potkurit suuria kilpailijoitamme nopeammin. Meille laatu ja asiakaspalvelu ovat itsestäänselvyyksiä. Potkurit valmistetaan aina asiakkaiden tarpeiden ja korkeiden laatuvaatimusten mukaan. Meillä Suomessa on totuttu siihen, että tuotteista tehdään kerralla kestäviä. Tämän vuoksi meidän on vaikea ymmärtää valloillaan olevaa kertakäyttökulttuuria. Me teemme potkurit kestämään aikaa: niitä ei tarvitse vaihtaa muutaman vuoden välein.

 

 


 

”Jokainen toimeksianto on ainutlaatuinen, mikä haastaa ajatteluamme. Jos parempi ratkaisu on olemassa, me löydämme sen. Työskentelemme aina proaktiivisesti, ehdottaen asiakkaillemme yksinkertaisempia ja parempia ratkaisuja.”

– Björn Björklund

 


Historia

Steelcraft Propellers