Juliet Marine

 

juliet-marine-ghost

 

Juliet Marine on yhdysvaltalainen yhtiö, joka kehittää veneitä joukkojen kuljetukseen sekä rannikkoalueiden vartiointiin ja puolustukseen. “Ghost” on häiveteknologiaa hyödyntävä alus, joka ei näy tutkassa ja toimii kahdella kaasuturbiinimoottorilla sekä superkavioiduilla potkureilla.

 

Juliet Marine päätti ottaa meihin yhteyttä, kun kaavailtuja nopeuksia ei saavutettu aiemmin testatuilla potkureilla. Nopean toimituksemme ansiosta saimme toimitettua prototyypin hyvin lyhyellä varoitusajalla. Potkurit toimivat erinomaisesti ja pienen hienosäädön jälkeen Juliet Marine sai toimitettua veneet asiakkailleen toivotuilla nopeuksilla

 

Joseph Curcio, V.P. Research and Development, Juliet Marine

“Steelcraft oli paikalla, kun heitä todella tarvitsimme. Työskentelimme erittäin kiireellisellä aikataululla, minkä lisäksi tekniselle suunnittelulle oli tiukat vaatimukset. Haasteista huolimatta Jonas ja hänen tiiminsä onnistuivat toimittamaan korkealaatuiset potkurit, jotka todella ylittivät odotuksemme.”

 


Kewatec

 

 juliet-marine-ghost

 

Yksi vanhimmista asiakkaistamme on kokkolalainen Kewatec Aluboat, joka valmistaa alumiiniveneitä ammattikäyttöön. Viimeisimmän yhteisprojektimme aikana toimitimme potkurit kuuteen Ruotsin Merenkulkulaitoksen tilaamaan luotsiveneeseen.

 

Jan Wargh, Kewatec

”Potkurit olivat korkealaatuisia ja soveltuivat erinomaisesti ammattiveneilyyn.”

 

Miksi hankitte potkurit Steelprop?

Steelcraftin potkureilla suorituskyky pysyy jatkuvasti korkeana ja tasaisena. Potkureita voidaan käyttää myös paljon kestävyyttä vaativissa olosuhteissa.

 

Mitä mieltä olitte palvelusta?

Yrityksen palvelu on hyvää ja toimitusajat nopeita.

 


Nord Star

 

 juliet-marine-ghost

 
Nord Star on perheyritys, jonka juuret johtavat aina 1920-luvulle saakka. Heidän veneensä tunnetaan vakaudesta ja korkeasta laadusta. Nord Starille valmistamamme potkurit olivat esillä muun muassa venemessuilla, jotka järjestettiin Newportissa Yhdysvalloissa.
 


Marine Alutech

Niko Haro, Marine Alutech

”…voimme luottaa potkureiden laatuun.”

 

Mikä erottaa Steelprop Finlandin muista potkureiden valmistajista?

Steelcraft-potkurit ovat tarkasti mitoitettuja ja valmistettu erityisesti meidän tarpeisiimme.

 

Mitä mieltä olet palvelusta?

Yhteistyö on toiminut hyvin. Olemme Rolls-Royce-ajoista lähtien käyttäneet heidän Fjalar Åkerblomin suunnittelemia räätälöityjä potkureitaan.

 


Swede Ship Marine


juliet-marine-ghost

 

Swede Ship Marinella on 120 vuoden historia venerakentamisesta. Esimerkiksi 1930-luvulla yhtiö rakensi veneitä Ruotsin meri- ja puolustusvoimien käyttöön. Yhteistyömme alkoi, kun yhtiö etsi ratkaisua taksiveneidensä potkureiden hiljentämiseksi. Myös kestävyyden osalta tarvittiin parannuksia, sillä potkurit murtuivat jäähän. Käyttämämme Duplex-teräksen ansiosta jääongelma jäi pian historiaan. Räätälöimällä potkurit venekohtaisesti, myös meteli katosi. Muiden parannusten ohella uusi potkurimalli kasvatti veneiden nopeuksia ja leikkasi polttoainekustannuksia 10 %.

 

Steelcraft Propellers