Steelcraft-venepotkurit

Räätälöidyt venepotkurit ruostumattomasta Duplex-teräksestä – veneilijöille, jotka vaativat potkureiltaan enemmän.

 

Steelcraftin venepotkurit tehdään Pietarsaaressa, Suomen johtavalla venerakennusalueella. Potkureiden valmistaminen on ollut meille sydämen asia jo 60-luvulta lähtien, sillä kokemuksella rakennettu venepotkuri ei ole vain kestävä, vaan parantaa myös veneen suorituskykyä. Kunnon potkurilla veneeseen saadaan lisää vauhtia, ajo on hiljaisempaa ja polttoaineenkulutus maltillisempaa. Vankan Duplex-teräksen ansiosta Steelcraft-venepotkurit ovat erittäin lujatekoisia, eivätkä ne hajoa pienestä pohjakosketuksesta tai jään läpi ajettaessa.

Venepotkurit luotsiveneisiin

Båtpropeller för lotsbåtar

Luotsiveneen potkureilta vaaditaan aivan erityistä kestävyyttä, koska eteepäin on päästävä jäästä huolimatta. Steelcraft-venepotkurit ovat lujatekoisia, minkä lisäksi niiden muotoilu vähentää polttoaineenkulutusta.

Lue lisää.

Potkurit pelastus- ja poliisiveneisiin

För pilot- och polisbåtar

Jotta veneen moottorista saadaan irti maksimaaliset tehot, Steelcraft-venepotkurit valmistetaan venekohtaiset nousu- ja kaltevuuskulmat huomioiden. Lujatekoinen venepotkuri rakennetaan käsityönä ruostumattomasta Duplex-teräksestä.

Lue lisää.

Suuret vapaa-ajan veneet ja luksusjahdit

Större fritidsbåtar och lyxyachter

Räätälöity Steelcraft-venepotkuri on erinomainen valinta suurempaan vapaa-ajanveneeseen tai luksusjahtiin. Venepotkuri on huomattavasti perinteistä hiljaisempi, minkä lisäksi se parantaa veneen suorituskykyä.

Lue lisää.

Venepotkurit kalastusaluksiin

Båtpropeller till fiskebåtar

Steelcraft-venepotkuri on suunniteltu kestämään vaikeita sääolosuhteita ja Pohjolan talvea. Kestävästä Duplex-teräksestä valmistettuun venepotkuriin voi luottaa myös matalikossa ja kevätjäissä ajettaessa.

Lue lisää.

Miksi kannattaa valita Steelcraft-potkuri?

  1. Steelcraftin potkurit on valmistettu Suomessa Duplexin ruostumattomasta teräksestä, joka on kaksi kertaa kestävämpää, kuin tavallinen teräs.
  2. Sen lisäksi, että Steelcraftin potkurit ovat hiljaisempia, on niissä myös parempi pito vedessä, ne ovat nopeampia ja niissä on pienempi polttoaineenkulutus.
  3. Steelcraft-potkurit on valmistettu kestämään myös ajamista paksussa jäässä.
  4. Steelcraftin potkureita käytetään mm. luotsi- ja kalastusveneissä, jotka ovat kovassa käytössä ja vaativat näin korkeatasoista kestävyyttä.
  5. Steelcraft-potkurit ovat räätälöityjä, ulottuvuus voi olla haluamasi 16”– 35” väliltä.
  6. Steelcraft-potkuri on aina korjattavissa, joten se on elinikäinen sijoitus.

Seuraa meitä Facebookissa

Steelcraft propellers